ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Zaanstad

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Zaanstad

Appartement huren in Zaanstad

Textist

Wonen in de Zaanstreek is wonen in een fantastische oer-Hollandse omgeving. De Zaanstreek is een combinatie van weiland gebied, polders, waterrijk landschap, industrieel erfgoed, typisch Zaanse houtbouw, dicht aan zee en een prachtig stadshart. Gemeente Zaanstad ligt vlak boven Amsterdam en is ontstan door de samenvoeging van Zaandam, Krommenie, Assendelft, Westzaan, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Oostzaan en ligt vlakbij natuurgebied het Twiske.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in NederlandGrotere kaart weergevenZaanstad ligt nog geen 15 minuten van Amsterdam af. Wereldberoemd in de Zaanstreek is de Zaanse Schans. Dit is een buurt in de gemeente Zaanstad gelegen aan de Zaan. De charmes van de Zaanse Schans worden gevormd door de prachtige wateren en de molens die zich afspiegelen tegen het prachtige Zaanse landschap. De Zaanse schans trekt jaarlijks bijna 1 miljoen toeristen. Zaanstad zelf telt ongeveer 150.000 inwoners


Ook Zaanse huisjes zijn een echt begrip in de Zaanstreek. Zou je ook graag een Zaans huisje willen huren? Kijk dan eens goed bij ons aanbod appartementen en woningen onderaan deze pagina. Dagelijks worden hier nieuwe woningen geplaatst die nog vrij in de verhuur zijn.


Hieronder het meest actuele aanbod appartementen en woningen in Zaandam

Zoek je een appartement in Zaanstad , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Zaanstad op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Zaanstad »

Feedback Form