ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Utrecht

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Utrecht

Appartement huren in Utrecht

Utrecht is een gezellig stad, de binnenstad is compact en overzichtelijk. Rondom de Neude en de Oude Gracht is er altijd bedrijvigheid. Door de Universiteit bruist het ook van de studenten, maar er zijn ook genoeg jonge gezinnen, van alles wat. In de zomer is het heerlijk om door de grachten te varen. De werfkelders langs de Oudegracht zijn ook zeer geliefd bij horeca ondernemers. Hierdoor zijn er veel restaurants gevestigd, meestal met terras langs de gracht. In de grachten zie je vanaf het water en de kant de werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht. Prachtig om langs te varen maar ook heerlijk om een drankje te drinken of uit eten te gaan.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland


Grotere kaart weergevenEen must is een broodje Mario op zaterdagmiddag, een heerlijk broodje van pizzadeeg belegd met kaas, verschillende soorten vlees, grote groene pepers en wat rauwkost. Utrecht heeft gezellige wijken net buiten het centrum, waar je ‘s avonds een speld kan horen vallen en overdag weer kinderen door de straat hoort fietsen. Utrecht heeft verschillende leuke parken, zoals het Wilhelminapark en het Julianapark, waar bij mooi weer gepicknickt en gevoetbald wordt.

De binnenstad is goed te bereiken, het Centraal Station en Hoog Catharijne (winkels) bevinden zich midden in het centrum.
Qua cultuur is er ook genoeg te doen, er zijn musea, theaters, veel kerken, maar ook niet kerkelijke gebouwen die de moeite waard zijn.


Wil je een appartement huren in Utrecht? Hier ontdek je de meest actuele appartementen om te huren in Utrecht. Een appartement huren in het centrum van Utrecht, Leidsche Rijn, Rivierenwijk of Kanaleneiland? Of liever een appartement huren in de Witte Vrouwen of Vleuten-De Meern?


Woning huren Utrecht


Op AppartemenHuren.com vind je het meest actuele aanbod huurwoningen in alle wijken van Utrecht. Dagelijks verschijnt op deze site het nieuwste aanbod appartementen. Dus ben je op zoek naar een huurwoning in Utrecht? Houd deze site dan goed in de gaten!

Zoek je een appartement in Utrecht , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Utrecht op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Utrecht »

Feedback Form