ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Tilburg

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Tilburg

Appartement huren in Tilburg

Wonen in het oh zo gezellige Tilburg in Noord-Brabant. Bekend om zijn jaarlijks terugkerende kermis, carnaval, bierfestival, Tilburg culinair, meimarkt, verschillende musea, boekenmarkt en nog veel meer. Tilburg kan zich oprecht noemen als een van de meest bruisende steden van Nederland.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland


Grotere kaart weergeven

De stand beschikt over zeer veel gezellige pleinen en biedt volop uitgaansgelegenheden. Bekende pleinen van Tilburg zijn: Stadhuisplein, Willemsplein, De Heuvel, Koningsplein, Oude Markt, Piusplein en het Besterdplein. Hierbij een leuke impressie van Tilburg:

Tilburg groeide rond 1600 uit tot de belangrijkste wolstad van Brabant. Op 18 april 1809 kreeg Tilburg officieel standrechten van Napoleon. In die tijd telde Tilburg slechts 9000 burger. Koning Willem 2 verbleef graag in Tilburg en merkte vaak op: "Hier adem ik frank en vrij". De koning gaf in die tijd ook opdracht tot de bouw van het paleis, wat nu het gemeentehuis in het centrum van de stad behelst.

Tegenwoordig telt Tilburg bijna 200.000 inwoners, veel verschillende locaties koopzondagen, prachtige kerken, natuurlijke omgeving, veel scholen, biedt groene wijken om in te wonen, weekmarkten, uitgaansgebieden, organiseert veel evenementen en biedt dus een ideale omgeving om heerlijk in te wonen.

Guus Meeuwis - Brabant

Zoek je een appartement in Tilburg , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Tilburg op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Tilburg »

Feedback Form