ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Rotterdam

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Rotterdam

Appartement huren in Rotterdam

Rotterdam is prachtig wonen. Een grote stad aan de nieuwe Maas (Rotterdam wordt ook wel Maasstad genoemd), aan de kust, met een bruisend centrum, waar altijd hard gewerkt wordt en waar iedereen zichzelf kan zijn. Een stad als Rotterdam leeft in de nacht, maar ook de stad waar je de rust kunt vinden in de mooie parken.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in NederlandGrotere kaart weergevenRotterdam wordt omringd door andere mooie plaatsen zoals Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle en Krimpen aan den Ijssel en ligt op steenworp afstand van Delft en Den Haag.

Rotterdam is de stad van Feijenoord, een wereldberoemde en belangrijke haven, de Euromast, De Erasmusbrug, Kop van Zuid, De boompjes, vele internationale bedrijven en de Erasmus universiteit. Rotterdam telt op dit moment zo rond de 600.000 inwoners. De stad is in 1940 hevige gebombardeerd tijdens de tweede wereldoorlog. Kort na deze periode hebben de inwoners van Rotterdam de handen ineen geslagen en de stad weer prachtig opgebouwd. Rotterdam beschikt nu dan ook over oude grachtenpanden, maar vooral ook over prachtige nieuwbouw.

De Rotte is een Veenrivier bij Moerkapelle. Toen hier in 1920 een Dam werd aangelegd, was Rotterdam als stad geboren.Woning huren Rotterdam
Op AppartemenHuren.com vind je het meest actuele aanbod huurwoningen in alle wijken van Rotterdam. Dagelijks verschijnt op deze site het nieuwste aanbod appartementen. Een appartement huren in het centrum van Rotterdam, in Kralingen of aan de oude Haven? Of huur je liever een appartement in Hoogvliet of op de Kop van Zuid?Dus ben je op zoek naar een huurwoning in Rotterdam? Houd deze site dan goed in de gaten!

Zoek je een appartement in Rotterdam , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Rotterdam op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Rotterdam »

Feedback Form