ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Nijmegen

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nijmegen

Appartement huren in Nijmegen

Nijmegen ligt gelegen in de provincie Gelderland, vlakbij de Duitse grens. Nijmegen kent een lange geschiedenis en wordt soms wel genoemd als de oudste stad van Nederland. De geschiedenis van de stad gaat wel 2000 jaar terug in de tijd. In het jaar 100 kreeg Nijmegen haar eerste marktrechten, rond 1230 haar eerste stadsrechten, in 2005 vierde Nijmegen haar 2000 jarig bestaan en vandaag de dag telt de stad rond de 160.000 inwoners.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland

Grotere kaart weergeven


Nijmegen ligt gelegen aan de Waal en is met de Radboud universiteit echt een universiteitsstad. De stad beschikt over een prachtig centrum met daaromheen gelegen districten Nieuw West, Oud West, Oud Oost, Lindenholt, Midden Zuid, Zuidrand, Dukenburg en Waalsprong. In het centrum van Nijmegen bevind zich de Grote markt, omringd door de velen restaurants, kroegen en terrassen.

Ben je meer op zoek naar wat rust, dan biedt Nijmegen ook veel musea, parken (Goffertpark, Hunnerpark, Julianapark, Kronenburgerpark en Valkhof) en worden er veel evenementen georganiseerd zoals de Nijmeegse vierdaagse, Zevenheuvelenloop, kermis, carnaval en nog veel meer.


Woning huren Nijmegen


Nijmegen ligt op ongeveer 15 kilometer van Arnhem en is zeer goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Op AppartemenHuren.com vind je de meest actuele aanbod huurwoningen in alle wijken van Nijmegen. Dagelijks verschijnt op deze site het nieuwste aanbod appartementen. Dus ben je op zoek naar een huurwoning in Nijmegen? Houd deze site dan goed in de gaten!

Zoek je een appartement in Nijmegen , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Nijmegen op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Nijmegen »

Feedback Form