ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Maastricht

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Maastricht

Appartement huren in MaastrichtMaasstricht is de ideale stad om in te wonen. Gelegen in Limburg en telt rond de 120.000 inwoners. Je kunt er heerlijk shoppen, tal van restaurants en terrasjes, gezellige markten, koopzondagen, velen evenementen, culturele instellingen, discotheken, bars, universiteit van Maasstricht, hogescholen, dus alles wat een student zich kan wensen. Maar ook starters, volwassenen en ouderen wonen hier met veel plezier. Maasstricht is een stad van jong en oud. Ligt op steenworp afstand van Duitsland en Belgie, zuidelijke gelegen en biedt dus een heerlijk klimaat. In Nederland biedt Maasstricht de meeste dagen zon. Dus als je ergens drankjes op het terras kunt drinken, dan is het wel in Maasstricht.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in NederlandGrotere kaart weergevenSamen met de stad Nijmegen, vormt Limburg de oudste stad van Nederland. Al meer dan 500 jaar voor Christus ontstond de stad aan de Maas en was onderdeel van het Romeinse rijk. Vandaag de dag trekt vooral het Vrijhof de meeste bezoekers naar de stad, zowel nationaal als internationaal in Maasstricht een zeer populaire stad. Het rijke uitgaansleven, de velen winkels, het meeste gezellige carnavalsfeest van Nederland, de werkgelegenheid en de gezelligheid maakt dit een zeer populaire stad om in de wonen.

Maasstricht bestaat uit verschillende wijken (Statenkwartier, Amby, Binnenstad, Jekerkwartier, Heer, Villapark, Jekerdal, Heugem, Limmel, Wittevrouwenveld, Nazareth, Scharn, Sint Pieter, Oud-Caberg en Wolder), gelegen in verschillende stadsdelen (Maastricht-Centrum, Zuid-West, Noord-West, Noord-Oost, Zuid-Oost).


Wil je een appartement huren in Maastricht? Hier ontdek je de meest actuele appartementen om te huren in Maastricht. Een appartement huren in het centrum van Maastricht, Buitenwijk Zuid-West, Buitenwijk West, Buitenwijk Noord-West, Buitenwijk Oost, Buitenwijk Noord-Oost, Buitenwijk Zuid-Oost? Of liever een appartement huren in een van de andere buurtpleinen van Maastricht?


Woning huren MaastrichtOp AppartemenHuren.com vind je de meest actuele aanbod huurwoningen in alle wijken van Maastricht. Dagelijks verschijnt op deze site het nieuwste aanbod appartementen. Dus ben je op zoek naar een huurwoning in Maastricht? Houd deze site dan goed in de gaten!

Zoek je een appartement in Maastricht , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Maastricht op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Maastricht »

Feedback Form