ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Leiden

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Leiden

Appartement huren in Leiden

Leiden is een prachtige stad gelegen in de provincie Zuid Holland. Leinden telt als stad op dit moment rond de 120.000 inwoners. Wonen in Leiden en omgeving is wonen in een stad die bruist, maar ook zeker rust biedt op de grachten, terrassen en mooie parken. De Haarlemmerstraat en de Breestraat lopen door het hart van de stad en bieden volop de mogelijkheid om lekker te shoppen en te winkelen. Voor jong publiek zijn er veel bars, kroegen en discotheken.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland


Grotere kaart weergeven

De stad heeft prachtige grachten en velen kerken en zoals de Hooglandsekerk, Pieterskerk, Koepelkerk, de Waag, De Burcht en nog veel meer prachtige gebouwen. Zo beschikt leiden ook over de oudste schouwburg van Nederland: De Leidse Schouburg (1705). Leiden wordt omringd door randgemeenten Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk en Zoeterwoude. Ieder jaar viert Leiden op 2 en 3 oktober het Leids ontzet: bevrijding van de Spanjaarden die Leiden gedurende de tachtigjarige oorlog in bezet hadden (1573-1574).
Leiden is een prachtig woongebied, vlak aan de kust en zeer centraal gelegen: binnen een uur zit je in het hart van steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag.

Leiden is een echte studentenstad waar ook Prins Willem Alexander zijn studie geschiedenis heeft gevolgd aan de universiteit van Leiden. In lijn met de koninklijke traditie, waar koning Beatrix haar studie . Prins Willen van Oranje heeft de universiteit gesticht, en ook prinses Juliana en Koningin Beatrix hebben hier gestudeerd:

Wil je een appartement huren in Leiden? Hier ontdek je de meest actuele appartementen om te huren in Leiden. Een woning huren in het centrum van Leiden, of liever huren in de Mors? Of ben je op zoek naar een appartement in de Merenwijk, de Kooi of juist aan het Rapenburg?

Woning huren Leiden

Op AppartemenHuren.com vind je de meest actuele aanbod huurwoningen in alle wijken van Leiden. Dagelijks verschijnt op deze site het nieuwste aanbod appartementen Leiden. Dus ben je op zoek naar een huurwoning in Leiden? Houd deze site dan goed in de gaten!

Zoek je een appartement in Leiden , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Leiden op andere sites:

Leiden, Breestraat (2311CR), 612 euro, 33 m2

Een gestoffeerd twee kamer appartement, gelegen op de eerste etage van het pand.Twee kamer appartement is in het hart van Leiden gelegen, omringd door winkels, restaurants en enkele minuten fietsen van het Centraal Station Leiden en LUMC. Woonkamer:...

6 dagen geleden

Leiden, Duizenddraadsteeg (2312VT), 350 euro, 15 m2

Voor u gevonden door Boek7:Direct beschikbare kamer!!In het centrum van Leiden, op loopafstand van de Universiteit en het Centraal Station, in de zijsteeg van de Haarlemmerstraat, ligt deze leuke studentenkamer van circa 15m2 met eigen keuken.Deze...

6 dagen geleden

Leiden, Hogewoerd, E475, 22m2

Op centrale locatie op een onlangs gerenoveerde kamer op de begane grond met cv. Indeling: Zeer ruime en lichte kamer v.z.v. keuken. Gezamenlijke badkamer voorzien douche, wastafel en toilet. Bijzo...

6 dagen geleden

Leiden, Diefsteeg (2311TS), 450 euro, 25 m2

Mooie kamer van ongeveer 25m² in het centrum van Leiden op de eerste verdieping. Keuken, douche en toilet delen met twee jongens en 1 meisje.

6 dagen geleden

Leiden, Lindestraat, E335, 10m2

Op zeer leuke locatie in de populaire Tuinstadwijk een kamer op de 1ste etage met c.v. Indeling: Mooi lichte kamer v.z.v. een laminaatvloer. Zeer ruime gezamenlijke woonkamer. Gezamenlijke luxe ba...

6 dagen geleden

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Leiden »

Feedback Form