ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Den-Haag

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Den-Haag

Appartement huren in Den Haag

Den Haag, mooie stad achter de duinen. Bekend van Harry Jekkers, ADO, Haagse Harry, de politiek, Scheveningen en natuurlijk ook bekend als Hofstad. Den Haag is een prachtige stad om een Appartement te huren. In welke wijk is het goed wonen? En hoe vind je er een huurappartement? Ontdek het hier op AppartementHuren.com.

En vind je het leuk wonen in Den Haag? Laat het dan hier rechts weten via bijvoorbeeld Twitter en Facebook.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland

De stad


Grotere kaart weergeven

Hofstad met grote diversiteit


Als je een appartement huurt in Den Haag dan woon je in het politieke hart van Nederland. Rond het Binnenhof en rond de hofvijver zie je veel serieuze mannen en vrouwen in pakken. Maar het is ook een zeer sportieve stad. Een studenten stad. En een kleurrijke stad. Met de tram of fiets ben je zo op het strand van Scheveningen (Surf City van Nederland).

In welke wijk een Appartement huren?

Den Haag kent een grote diversiteit aan wijken. Als je een appartement huurt zal je je goed moeten informeren. En af en toe is een door de wijken struinen. Zo was de Schilderswijk jarenlang berucht. Maar hebben allerlei projecten er voor gezorgd dat het er veel leefbaarder werd. Het Laakkwartier staat ook niet hoog aangeschreven. Het Statenkwartier daarentegen is prachtig. En ook gelijk een stuk duurder. Ook het Belgisch Park en Willemspark zijn gebieden waar je mooie appartementen vindt en in een zeer goede wijk. De huurprijzen zijn wel hoger dan gemiddeld. Leyenburg is een andere wijk dat weer totaal verschillende is. Meer een leuke volkswijk met echte Hagenezen.

Handige link

Overzicht van Wijken in Den Haag

Woning huren Den Haag

Op AppartementHuren.com vind je het meest actuele aanbod huurwoningen in alle wijken van Den Haag. Dagelijks verschijnt op deze site het nieuwste aanbod appartementen. Dus ben je op zoek naar een huurwoning in Den Haag? Houd deze site dan elke dag in de gaten. En plaats hieronder een bericht

Zoek je een appartement in Den-Haag , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Den-Haag op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Den-Haag »

Feedback Form