ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Amsterdam

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Amsterdam

Appartement huren in Amsterdam

Een appartement huren in Amsterdam. Wie wil dat nou niet? Ja, het is vaak wat duur. Soms wel heel erg duur. Maar je woont dan wel in een wereldstad met een dorps karakter. Een stad vol met energie. Groene stadsparken. Gezellige caf├ęs. Knusse restaurants. Eigenzinnige buurten. Een pluimage aan publiek. Amsterdam is geweldig wonen.

Wat maakt de hoofdstad zo bijzonder? Hoe voorkom je de dure huurprijzen? En hoe vind je een huurappartement? Ontdek het actuele aanbod op AppartementHuren.com. Ga direct naar het aanbod met huurappartementen in Amsterdam.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland

De stad


Grotere kaart weergeven

Huurprijzen van appartementen in Amsterdam

Iedereen weet het. Wonen in Amsterdam is schreeuwend duur. En dat geldt ook voor de huurprijzen van appartementen. Ruim tweeduizend euro per maand voor 120 m2 is normaal voor het centrum. Toch zijn er ook mogelijkheid om in Oost of in West voor 600 tot 800 euro iets leuks te huren. Net even buiten het echte centrum, maar binnen 15 minuten fietsen zit je op de Dam.

Hoe kom je aan een appartement in Amsterdam?

Deze vraag houdt veel mensen bezig. Met name jongeren, studenten en dertigers. Want zij hebben nog een beperkt budget. Dus wat is slim om te doen om toch een appartement te kunnen huren? Via via is vaak het antwoord. Dus niet eens via deze AppartementHuren.com. Alhoewel het aanbod van appartementen hier altijd actueel is. Het is absoluut een goede bron om dagelijks in de gaten te houden. Maar via via heb je vaak een goede kans om toch een appartement te vinden met een goede prijs en een goede ligging.

Handige links voor meer informatie over Amsterdam

Voor evenementen en uitgaan: Amsterdams Uitburo

Voor toeristische uitstapjes in je eigen stad: VVV Amsterdam

Alles over de gemeente en wonen in de hoofdstad: Gemeente Amsterdam

Handige tips voor het huren van een appartement:Handige Tips

Zoek je een appartement in Amsterdam , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Amsterdam op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Amsterdam »

Feedback Form