ACTUEEL • SNEL • OVERZICHTELIJK

Snel een appartement vinden en huren

Bekijk appartementen in Almere

Kies een andere stad

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Almere

Appartement huren in Almere

Waarom zou je in Almere een appartement willen huren?

Waarschijnlijk omdat Almere lagere huurprijzen kent dan bijvoorbeeld Amsterdam. En dat Almere dus dichtbij Amsterdam ligt. Niet voor niets dat 31 procent van de inwoners van Almere uit de omgeving van Amsterdam komt. Almere bestaat uit zes stadsdelen. Almere Buiten, Almere stad en Almere Haven zijn de bekendste. Bewoners van Almere zijn niet altijd enthousiast geweest over de stad. Soms terecht, maar zeker niet altijd. En er veranderd veel.

Wat maakt Almere zo eigenzinnig? En hoe vind je er een huurappartement? Ontdek het hier.

Vind je appartement via de beste Huurbemiddelaars in Nederland

De stad


Grotere kaart weergeven


Volkskrant: “Almere is de lelijkste stad”

Almere is een nieuwbouwstad en groeit. Het is zelfs één van de snelstgroeiende steden van Europa. Almere heeft de bekende burgermeester Annemarie Jorritsma. Momenteel wonen er bijna 200.000 mensen in Almere en behoort het tot de 10 grootste gemeenten van Nederland (nummer 7). Die groei en de grootte heeft als nadeel dat het lange tijd zocht naar haar eigen sfeer. Almere is zelfs door de Volkskrantlezers tot lelijkste stad van Nederland uitgeroepen. En de groei heeft wel eens problemen met zich meegebracht. Zo groeide het politiekorps niet mee met de groei van het vandalisme.

Of: “Almere is de Beste woonplaats”

Toch kwam Almere in het Elsevier onderzoek als 61 woonplaats (van de 441) naar voren als “Beste woonplaats om in te wonen” . Wat Almere aantrekkelijk maakt om een appartement te huren, naast huurprijzen en de ligging is, dat de stad jong is. Er is veel aandacht voor uitgaan, sport en culturele activiteiten. Zo heeft Almere ook een eigen schouwburg. Daarnaast kan je er goed winkelen. En mogen winkels zelfs op zondagen open zijn.

Werken in Almere

File op de A6. Veel gehoord op de radio, omdat veel Almeerders in de regio van Amsterdam werken. Gelukkig zijn er plannen om de infrastructuur fors te verbeteren.

Appartement huren in Almere

Wil je in Appartement huren dan vind je op deze site volop appartementen. Het meest actuele aanbod komt automatisch op deze site te staan.

Zoek je een appartement in Almere , of heb je een appartement in de aanbieding? Plaats dan hieronder een bericht!

powered by Disqus

Woonruimte in Almere op andere sites:

Hoe denk jij over je bank?

Heb jij een creditcard bij de Rabobank, ING of ABN? Staat je lening bij de IB-groep nog open? Laat jouw mening dan eens horen op:

www.loanz.nl

Meer appartementen in Almere »

Feedback Form